úvod blog Tramtararááá! Kurzy živě i online jsou na webu

Tramtararááá! Kurzy živě i online jsou na webu

Vybírejte, hlaste se, objednávejte.

Mail, který jsem posílala 25. 8. 2022

Zdravím vás zlatíčka,

Je to tu! Tramtararáááá … Hlavní kurzy na celé pololetí jsou už na webu: ZDE

Dala jsem na vaše podněty a vypsala kurzy online i živě.

Online živě přes ZOOM:

Živě v NB a v HK:

NOVINKY a dárky čekejte 15tého

Každého 15tého v 15h vám pošlu mail označený: ….. NOVINKY. V každém takovém mailu budete mít nejen to, co nového v následujícím měsíci chystám, ale také onen slibovaný dárek. Bude to buď cvičební lekce, nebo přednáška, nebo něco dalšího prospěšného, či inspirativního pro zdraví těla i mysli z placené sekce Pohybotéka. K tomuto videu budete mít přístup vždy do konce daného měsíce. Takže zpravidla 15 dní. S dárky začneme od 15. září na můj svátek. Těšte se.

Proč zrovna 15tého?

Toto číslo mě provází životem. 15tého mám narozeniny, přesně za půl roku mám 15tého svátek. 15tého je polovina měsíce, takže dostatek času na zapsání si nových věcí do diáře. A pak jsem se jen tak pro zajímavost mrkla na číslo 15 do numerologie a hle co se k 15 pojí: Číslo 15 přináší druhým štěstí a rozjasňuje temnotu. 15 vám budu přinášet štěstí a rozjasňovat, objasňovat některé témata.

Ano, vím, tento měsíc jsem už 15tého nestihla, takže zářijové novinky dostáváte s 10ti denním zpožděním tedy 25tého. A přesto mám pro vás dárek.

BONUSOVÝ dárek jen pro vás, kteří jste u mě v databázi.

ZDARMA psychosomatická poradna s uznávanou Františkou Janečkovou na téma Radosti i strasti v pánevní oblasti z pohledu psychosomatiky. Napište si už dnes do kalendáře datum 8. 9. od 19 h. Hlásit se na něj a pokládat otázky můžete: ZDE

Tak toto jsou v kostce zářijové novinky. Mějte se skvěle ve svém těle.

Pohyb z lásky a s úsměvem Joli

PS: Protože kdo čte mé maily, tak ten se dozví a taky je obdarovávaný.

Nechodí vám mé maily? Přicházíte tím o mé dárky?

Zaregistrujte se k odběru novinek a o nic nepřijdete: ZDE

Jmenuji se Jolana Novotná – pohybová specialistka, zaměřuji se na DECH, funkční pánevní dno, scelování diastázy a chůzi. Kurz Smysluplné chůze propojuje všechny mé specializace, protože chůze je pro každého člověka nejuniverzálnější pohyb. Vytvořila jsem Pohybotéku, což je video knihovna všech mých online kurzů a lekcí pro zdraví celého těla. Jsem lektorka ve škole pánevního dna Renaty Sahani, absolventka fyzioterapeutické školy Spiraldynamik LEHRGANG BASIC, lektorka dechové školy Oxygen Advantage.

Jinak jsem obyčejná žena, která má nespočet talentů a zálib. Od zájmu o zdraví svého těla až po točení na hrnčířském kruhu, zahradničení, cestování. Nepovažuji se za sportovkyni, ale za milovnici funkčního pohybu. Žiju heslem „MÁM SE SKVĚLE VE SVÉM TĚLE“ a „Lépe cvičit než operovat".

Více o mě www.jolananovotna.cz, www.pohyboteka.cz - zde najdete i celou řadu dárků ZDARMA, vyzvedněte si je.

Buďte se mnou v živém kontaktu:

Sledujte můj YouTube a dejte ODEBÍRAT pravidelně vysílám a dělím se o rady, typy, návody i inspirace... ZDE

Přidejte se do FB skupiny: Pohybotéka | Smysluplná chůze | Pánevní dno | Břicho v celku | Dech ... ZDE